Webcontent, de inhoud maakt het verschil


Natuurlijk is het belangrijk iets moois te maken, maar iets succesvol maken geeft net even die extra kick. Zeker online wordt het spel hard gespeeld. U draait met uw webwinkel mee aan de top of u staat er niet tussen. Dat zijn de keuzes. Er is een klein grijs gebied, maar die is circa 30 Google posities groot, daarna staat u met lege handen. Vandaar dat de inhoudelijke kant van uw website zo ONTZETTEND belangrijk is. Daarnaast bepaalt de sfeer van uw webshop, de opbouw van de navigatie en de toon van de teksten of bezoekers uw webwinkel waarderen, vertrouwen en een bestelling plaatsen of weggaan. U wilt winnen? Wij ook!

Print, succesvol in samenwerking met online web activiteiten

Bij print en drukwerk lijkt het anders te werken, maar niets is minder waar. De advertentie inkomsten staan onder druk, de vertrouwde werkwijze van uitgeverijen ook. De krachten verantwoordelijk voor de marktwerking veranderen en niemand weet wat de uitkomst gaat worden. Twee dingen zijn zeker in deze tijd: innovatieve ideeën zijn succesvol en de wisselwerking tussen online en offline activiteiten werkt! Neem dat mee in uw overwegingen.

Website of webwinkel starten

‘C’est le ton qui fait la musique’, zoals de Fransen zo mooi zeggen is een prachtige uitspraak. Het zegt eigenlijk alles! Of het nu gaat om communicatie tussen mensen, communicatie op papier of communicatie online, de toon is bepalend of klanten u vertrouwen, waarderen en u de business gunnen of weggaan om vervolgens nooit meer terug te komen. OOG voor Inhoud kijkt naar het totaalplaatje. Wilt u een nieuwe website, een analyse van uw huidige webwinkel, een brochure, tijdschrift of krant? Geen probleem. Onze passie is tekst en inhoud! Door de ervaring weten we vrij goed wat wel en niet werkt. Ons hart ligt bij het succesvol afleveren van een mooi resultaat en onze kracht bij de vertaling van ideeën naar iets tastbaars. Ons doel? Winnen! Wilt u een praktische aanpak, dan zijn wij u partij. Bel ons voor meer informatie of maak een afspraak. Wij helpen u graag!

Praktische aanpak en werkwijze

De wereld van tekst schrijven en redactie is nog redelijk overzichtelijk. Maar in de wereld van webcontent, zoekmachine optimalisatie en helemaal SEA, SEO en SEM raakt u makkelijk het overzicht kwijt. Daarnaast wordt dit laatste door vele partijen ondoorzichtig gehouden. OOG voor Inhoud pakt het anders aan. Geen moeilijke terminologieën, geen moeilijke strategieën. Nee, praktisch, resultaatgericht en ondersteunend. Dat is hoe wij werken. De start is meestal het opzetten van de inhoudelijke kant van een website of webwinkel of offline activiteit. Daarna is de keuze aan u. Wilt u het helemaal zelf doen? Geen probleem! Wilt u onze assistentie? Ook dat kan!

Assistentie bij inhoudelijke zaken?

U start een webwinkel, website of heeft een nieuw idee voor krant, tijdschrift of brochure? Laat ons meedenken en maak een afspraak. Bel ons op +31 (0)35 646 8440 of mail naar info(@)oogvoorinhoud.nl. Wij helpen u graag!

Google Trends en Goo

Google Trends en Google Insights zijn samengevoegd onder Google Trends […]

Google update: Meer

Half augustus maakt Google bekent dat zij in de komende […]

Verbeterpunten in de

Al geruime tijd neemt Google de laadtijd (snelheid) van je […]

Google introduceert

Google voegt een beetje social media toe aan de zoekresultaten. […]

Driekwart van de Ned

Steeds meer Nederlanders winkelen online. Uit cijfers van het Centraal […]

Google Trends en Goo

Google Trends en Google Insights zijn samengevoegd onder Google Trends […]

Google update: Meer

Half augustus maakt Google bekent dat zij in de komende […]

Verbeterpunten in de

Al geruime tijd neemt Google de laadtijd (snelheid) van je […]

Online reviews zeer

Aanbevelingen van bekenden en online klantenreviews blijken de consument het […]

Nieuwe zoekmethode G

Eerder gaven we al aan dat Google het zoekalgoritme aan […]

Recente projecten

  • Sierbestratingsdeal.nl
  • Van Wijnen logo
  • Montris Kinderopvang
  • Fietsenwinkel Anybikes Alkmaar