Webteksten SEO optimalisatie, een klus voor professionals

SEO webteksten schrijven, is een uitdaging. Waarom? Omdat het pakkend moet zijn en ook de juiste zoekwoorden moet bevatten. Daarnaast is het gedrag van de website bezoeker nu eenmaal heel anders dan iemand die rustig een tijdschrift op de bank leest. Een webbezoeker is namelijk ongeduldig, wil snel de juiste en relevante informatie vinden, scant teksten en als hij of zij niet vindt wat hij of zij zoekt, dan gaat hij of zij gewoon door naar de volgende website. Jammer, kans gemist!

Bezoekers aanzetten tot een vooraf geplande handeling

Om dat te voorkomen zijn goede webteksten nodig! Hierbij informeert u de bezoeker, intrigeert u de bezoeker en haalt u de bezoeker over tot een vooraf geplande handeling (kopen, reserveren, gegevens achterlaten of bellen). U wilt hulp? Geen probleem. Bel ons op 035 – 6468440 of laat uw email of telefoonnummer achter. We hebben contact!

Relevante content verbetert uw Google positie

Relevante content is heel belangrijk voor websites! Was het vroeger genoeg om bepaalde producten op een site te zetten en een bestelknop te hebben. Helaas, die tijd is voorbij. Veel content, veel nieuws en vooral relevante informatie maakt dat u de vraag van de bezoeker beantwoordt. Deze komt daardoor veel en vaker op uw site. Google vindt het prettig dat bezoekers veel en vaak op een pagina klikken, dat betekent voor Google dat deze pagina relevante informatie bevat en voila …. u stijgt in uw Google ranking.

Daarnaast geldt dat veel website keurmerken zoals Thuiswinkel, Q-shop en vele andere willen dat u bepaalde pagina’s op uw site heeft staan waaronder bijvoorbeeld een beschrijving van uw bestelproces, een disclaimer, privacy policy, informatie over garanties, retouren en vele andere verplichte informatie.

Welke webteksten en webcontent verzorgen wij?

Wij schrijven webteksten op basis van de juiste zoekwoorden, schrijven pakkende metatags, correct opgebouwde webteksten en natuurlijk nieuws … veel nieuws! Verder schrijven en sturen wij nieuwsbrieven voor diverse partijen en bloggen op bekende sites waaronder www.fashion.nl.

Wij verzorgen voor webwinkels en websites o.a.:

  • Totale onderhoud website
  • Webredactie
  • Webteksten
  • SEO teksten
  • Blog / Weblog onderhoud
  • Nieuwsbrieven / e-mail marketing
Webteksten nodig, hoe nu verder?

U wilt snel wat teksten? Geen probleem. Met een telefoontje en een website over uw bedrijfsactiviteiten komen wij een heel eind. Maar … wij geven er de voorkeur aan een idee te krijgen van de sfeer van uw bedrijf en de wensen en eisen voor het project. Zo komen we meer te weten over bijvoorbeeld de doelgroep die u wilt aanspreken, wat de gewenste schrijfstijl is (zakelijk of casual), wat het project verder omvat en welke werkzaamheden van ons verwacht worden. Een (kort) overleg hierover werkt dan het beste.

Bel ons op +31 (0)35 646 8440 of mail naar info(@)oogvoorinhoud.nl. Wij helpen u graag!

Google Trends en Goo

Google Trends en Google Insights zijn samengevoegd onder Google Trends […]

Google update: Meer

Half augustus maakt Google bekent dat zij in de komende […]

Verbeterpunten in de

Al geruime tijd neemt Google de laadtijd (snelheid) van je […]

Google introduceert

Google voegt een beetje social media toe aan de zoekresultaten. […]

Driekwart van de Ned

Steeds meer Nederlanders winkelen online. Uit cijfers van het Centraal […]

Google Trends en Goo

Google Trends en Google Insights zijn samengevoegd onder Google Trends […]

Google update: Meer

Half augustus maakt Google bekent dat zij in de komende […]

Verbeterpunten in de

Al geruime tijd neemt Google de laadtijd (snelheid) van je […]

Online reviews zeer

Aanbevelingen van bekenden en online klantenreviews blijken de consument het […]

Nieuwe zoekmethode G

Eerder gaven we al aan dat Google het zoekalgoritme aan […]

Recente projecten

  • Sierbestratingsdeal.nl
  • Van Wijnen logo
  • Montris Kinderopvang
  • Fietsenwinkel Anybikes Alkmaar